Growing Gourmet & Medicinal Mushrooms, Dr. Paul Stamets

29,90 €
Versandkosten 0,00 € für dieses Produkt
+ 4,50 € für die komplette Bestellung
Lieferzeit * 4–7 Tage
In den Warenkorb

Autor: Dr. Paul Stamets
Taschenbuch: 614 Seiten
Verlag: Ten Speed Press
Sprache: Englisch
ISBN: 978-1580081757

Expanded to 574 pages and more than 500 photographs and diagrams, this fully updated edition of the internationally acclaimed mushroom grower’s guide adds 6 more mushroom species to the 25 species already described. Advanced cultivation techniques for Agaricus braziliensis, Pleurotus tuberregium, Sparassis crispa, Trametes versicolor, Tremella fuciformis and Agaricus brunnescens („Portobello“) mushrooms have been added to the Third Edition. This book covers in detail state-of-the-art commercial cultivation techniques, liquid culture inoculation methods, mycological landscaping, growing room and lab designs, troubleshooting and more. Commonly referred to as „The New Testament“ by amateur and professional mycologists alike. The best book on mushroom cultivation just keeps getting better!

About the author:
Dr. Paul Stamets author of numerous books and papers on the subject of mushroom identification and cultivation, Stamets has discovered four new species of mushrooms. He is an advocate of the permaculture system of growing, and considers fungiculture a valuable but underutilized aspect of permaculture. He is also a leading researcher into the use of mushrooms in bioremediation, processes he terms mycoremediation and mycofiltration. Stamets is advisor to the Program for Integrative Medicine at the University of Arizona College of Medicine Medical School, Tucson, Arizona.

Content:
– Mushroom, Civilization, and History
– The Role of Mushrooms in Nature
– Selecting a Candidate for Cultivation
– Natural Culture: Creating a Mycological Landscape
– Materials for Formulating Substrate
– Culturing Mushroom Mycelium on Agar Media
– Generating Grain Spawn
– Creating Sawdust Spawn
– Cultivating Gourmet Mushrooms
– Growing Parameters for more then 20 Gourmet and Medicinal Mushroom Species
– Recipes, Tips for preparation and preservation and many more…

* Gilt für Lieferungen nach Österreich und in die EU (Zollunion). Die Frist für die Lieferung beginnt bei Zahlung per Vorkasse am Tag nach Erteilung des Zahlungsauftrags an das überweisende Kreditinstitut bzw. bei anderen Zahlungsarten am Tag nach Vertragsschluss zu laufen und endet mit dem Ablauf des letzten Tages der Frist. Fällt der letzte Tag der Frist auf einen Samstag, Sonntag oder einen am Lieferort staatlich anerkannten allgemeinen Feiertag, so tritt an die Stelle eines solchen Tages der nächste Werktag. Verzögerungen am Transportweg können nicht ausgeschlossen werden, sollte sich der Versand von unserer Seite verzögern werden wir Sie in jedem Fall informieren.

suprcomonlineshop

Erstellt mit
Jetzt kostenlos
Shop eröffnen

 Einloggen

 |Ausloggen

 | Adminbereich| Ausloggen

suprS